Michal Horáček
Nez.

Michal Horáček

Já jezdím do domovů seniorů programově. Tohle (dnes - pozn. Demagog.cz) byl snad 22 za celou tu dobu.
Český rozhlas, 2. ledna 2018

Tento výrok byl ověřen jako

neověřitelné

Plné odůvodnění

Výrok jsme se pokusili ověřit prohledáním internetových profilů Michala Horáčka na Facebooku, Twitteru a Instagramu, dále také na jeho oficiálním webu www.michalhoracek.cz, kde mj. zpravuje o svých cestách po Republice. Neexistuje však seznam navštívených domovů pro seniory, nalezli jsme zprávy o návštěvě pouze devíti takových zařízení. Možnou návštěvu dalších zařízení nemůžeme vyloučit, Horáček navštívil řadu měst a je možné, že mimo tato, o kterých existují mediální zmínky, navštívil ještě další podobná zařízení a veřejně o tom neinformoval, proto je výrok neověřitelný.

Pro úplnost dodáváme, že jistě víme, že Horáček navštívil: Domov důchodců Bystřany, Dům u Agáty, Domácí hospic Duha v Hořicích, Domov pro seniory v Jablonci n. N., Dům s pečovatelskou službou v Brandýse n. L., Domov pro seniory v Děčíně, Domov pro seniory Kamenec, Dům sociální péče Kralovice, Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích.

Výrok jsme zmínili

Ověřeno

Debata v Českém rozhlase: Michal Horáček

Český rozhlas, 2. ledna 2018

Těsně před volbami přichází Český rozhlas se seriálem rozhovorů s jednotlivými prezidentskými kandidáty. Celkem naplánoval 8 debat (prezident Zeman odmítl pozvání do diskuze s moderátorem veřejnoprávního rozhlasu), jako první s...