Ivan Bartoš
Piráti

Ivan Bartoš

A ten (manifest, který se dívá na 100 let České republiky očima Romů, pozn. Demagog.cz) jsem panu Krulichovi, šéfovi odboru Hradu, předal s tím, že ho předá do rukou prezidenta.
Interview ČT24, 30. října 2018

Tento výrok byl ověřen jako

pravda

Zkrácené odůvodnění

Ivan Bartoš o předání manifestu do rukou ředitele Odboru protokolu Kanceláře prezidenta republiky Vladimíra Kruliše informoval na svém osobním facebookovém profilu. Vladimír Kruliš na náš dotaz potvrdil, že manifest předal do kanceláře prezidenta 29. října 2018.

Plné odůvodnění

Ivan Bartoš hovoří o Manifestu romské hrdosti 2018, který slíbil předat na Hrad při příležitosti happeningu Roma Pride. Na svém facebookovém profilu Bartoš uvedl: ,,Předáno v 19:30 s vysvětlením panu ředitelovi Odboru protokolu Mgr. Vladimírovi Krulišovi, Ph.D. s příslibem, že bude doručeno k rukám prezidenta republiky."

Ředitel Odboru protokolu Vladimír Kruliš pro Demagog.cz potvrdil, že manifest od Ivana Bartoše převzal ve Vladislavském sále a dne 29. října 2018 předal do kanceláře prezidenta.

Výrok jsme zmínili

Abychom mohli měřit návštěvnost webu, potřebujeme Váš souhlas se zpracováním osobních údajů prostřednictvím cookies. Více o zpracování osobních údajů