Vít  Rakušan
STAN

Vít Rakušan

Já osobně se věnuji, před lety na krajské úrovni a teď na té parlamentní úrovni, bezpečnostní politice. Jsem člen bezpečnostního výboru, jsem předsedou komise pro kontrolu Vojenského zpravodajství.
Interview Plus, 13. ledna 2021
Obrana, bezpečnost, vnitro,

Tento výrok byl ověřen jako

pravda

Zkrácené odůvodnění

Poslanec Vít Rakušan je skutečně členem uvedených sněmovních orgánů. Je také pravda, že se v minulosti jako statutární zástupce hejtmanky Středočeského kraje zabýval bezpečností.

Plné odůvodnění

Vít Rakušan je členem sněmovního Výboru pro bezpečnost i předsedou Stálé komise pro kontrolu činnosti Vojenského zpravodajství. Bezpečnostní tematikou se zabýval jako statutární zástupce hejtmanky Středočeského kraje Jaroslavy Pokorné Jermanové (ANO) od října 2016 jeden rok, dokud se nerozpadla spolupráce politické strany STAN a hnutí ANO.

Výrok jsme zmínili

Ověřeno

Vít Rakušan o spolupráci s Piráty

Interview Plus, 13. ledna 2021

Předseda Starostů a nezávislých Vít Rakušan v Interview Plus mluvil o minulosti svého hnutí, ale zejména o jeho společné budoucnosti v rámci koalice s Pirátskou stranou. Představil detaily čerstvé koaliční smlouvy, ale také viz...

Abychom mohli měřit návštěvnost webu, potřebujeme Váš souhlas se zpracováním osobních údajů prostřednictvím cookies. Více o zpracování osobních údajů