David Witosz
Piráti

David Witosz

My Piráti ve svém programu máme tzv. Manuál veřejného prostranství, kdy vlastně chceme systémově řešit všechny ty problémy tak, že nejprve vytipujeme ta problematická místa, a pak i změnou na radnici budeme řešit tyto problémy kontinuálně na celém území.
Předvolební debata České televize, 14. září 2018

Tento výrok byl ověřen jako

pravda

Zkrácené odůvodnění

Ostravští Piráti mají ve svém programu ke komunálním volbám 2018 zahrnut plán na zpracovaní Manuálu veřejného prostranství.

Plné odůvodnění

Součástí programového prohlášení ostravských Pirátů je i kapitola Veřejný prostor a architektura, která se věnuje veřejnému prostranství. Konkrétně se v ní uvádí: ,,Prosadíme zpracování kvalitního Manuálu veřejného prostranství, jak už je standardem v Praze nebo v západní Evropě. Tímto manuálem chceme definovat, která veřejná místa jsou problematická, a je nutné je přednostně upravit. Současně zakotvíme povinnost konání architektonických a urbanistických veřejných soutěží."

Výrok jsme zmínili

Komunální volby v Ostravě

Předvolební debata České televize, 14. září 2018

Celkem 11 kandidátů s největším volebním potenciálem usilujících o post ve vedení města Ostravy diskutovalo v České televizi. Čeho dosavadní vedení města dosáhlo? Došlo na rozsáhlou debatu například o problémech s kriminalitou....